Varbergparken afd. 26, Haderslev

Egil Rasmussen ydelser: Denne sag omfatter renovering og ombygning af almene boliger. Ifm. udførelsen har Egil Rasmussen på denne sag demonstreret stærke kompetencer indenfor netop dette segment og stod i udførelsesfasen for byggeledelse, omfattende miljøsanering, der kom ind som ekstraarbejde, byggepladsstyring bestående af koordinering af BH leverancer og den daglige ledelse af håndværkere, herunder egenproduktion indenfor tømrer og betonelement, arbejdsmiljø (B) og opfølgning. 
Egil Rasmussen har ombygget og renoveret 99 almene lejemål i denne 10 etagers ejendom, således at den efterfølgende fremstår med 44 nye og 33 moderniserede lejligheder. Ifm. byggeriet, som er udført i hovedentreprise, fik hele ejendommen ny klimaskærn og to nye brandtrapper samt nye altaner. Altanerne er udført som elementbyggeri, og Egil Rasmussen håndterede bl.a. vha. tårnkran selv både nedbrydning af gamle altaner samt udførelsen af de nye. Hver lejlilghed har således efter ombygningen en 10 m2 stor altan med solafskærmning.
Der er ligeledes blevet etableret nye parkeringsarealer og udendørs faciliteter til beboernes brug.
De 44 nye lejligheder er blevet etableret med nye tekniske installationer og med et seperat ventilationsanlæg til hver lejlighed. Desuden er alle lejlighederne med niveaufri adgang, badeværelse er med gulvvarme og udstyret med en stor og funktionel bruseniche, ligesom de også er indrettet med plads til tørretumbler og vaskemaskine. Der er ydermere monteret helt nyt køkken med dertil hørende hårde hvidevarer.
De resterende 33 lejligheder er blevet moderniseret i et vist omfang, idet klimaskærm og altan er nye, mens den indvendige aptering er fra den eksisterende bygningsmasse.
Involverede fag: tømrer, nedbrydning, gulvarbejder, EL, VVS, ventilation, murer, beton, solafskærmning, maler, jord/anlæg

Udførelsesperiode:
1. januar 2017 - 1. oktober 2018
Entrepriseform
Hovedentreprise
Entreprisesum
63.000.000,- eks. moms
Bruttoareal
7700
Bygherre
Haderslev Andelsboligforening
Arkitekt
C. F. Møller Århus
Ingeniør
Hundsbæk & Henriksen A/S