Jægermarken afd. 7504, Svendborg

Bebyggelsen i Jægermarken består af 10 boligblokke, fordelt på fire sammenbyggede forløb, som er opført i perioden fra 1976 til 1981. Entreprisen blev udbudt i hovedentreprise, og Egil Rasmussen a/s har som hovedentreprenør udført renoveringen af afdelingen, som udførtes i følgende kategorier:

Sammenlægning (og ombygning):
59 boliger renoveredes som sammenlægning, dvs. at der i forbindelse med renoveringen også er blevet etableret større boliger med nyt køkken og bad, nye overflader og nye installationer.
Tilgængelighed:
65 boliger er blevet indrettet som tilgængelige boliger (niveau C), dvs. boliger med elevatoradgang, større altaner, nyt køkken og bad, nye overflader og nye installationer.
Modernisering:
I 122 boliger er indretning og størrelse bevaret. Hér omfatter renoveringen udskiftning af køkken og badeværelse i bestående rum, samt nye installationer i de berørte rum.
Udvendige arbejder omfatter udskiftning af tegltag, tagrender/nedløb , vinduer, ovenlys, delvis let beklædning, renovering af tagterrasser og belægningsarbejde samt såning af græs.

Involverede fag: tømrer (Egil Rasmussen egenproduktion), murer, VVS, ventilation, EL, blik, jord, beton, kloak, nedbryder, tag, stål, maler, anlæg og elevator.

Opførelsesår
Okt. 2018 - dec. 2020
Entrepriseform
Hovedentreprise
Entreprisesum
138.103.238,- ekskl. moms
Bruttoareal
19.382 m2
Bygherre
BSB Svendborg
Arkitekt
C & W arkitekter
Ingeniør
Dominia a/s