Skanseparken, Fredericia

Denne sag, som blev udbudt i hovedentreprise, omhandler renovering af 11 boligblokke og ombygning af 4 boligblokke, i alt 341 lejligheder i det almene boligbyggeri i Skanseparken, som administreres af boligforeningen Boli.nu. Som hovedentreprenør har Egil Rasmussen a/s stået for den daglige ledelse, økonomi, koordinering og sikkerhed i projektets udførelse.
Arbejdet omfatter både ind- og udvendige arbejder; indvendigt har de renoverede blokke fået nye installationer, køkkener, gulve, badeværelser samt nye altaner, og alle boliger er desuden gjort handicapvenlige med bl.a. elevatorer og store åbne altaner.
Udvendigt er der udført ny kloak, dræn samt ledningsarbejde og efterisolering af sokkel. Hertil er der etableret ny belægning, inventar, beplantning samt legepladser til offentligt brug.
Blokkenes facader er desuden ændret, så større altaner kunne monteres. Ydervægge er efterisoleret, og klimaskærmen på facaderne har fået en flot alucobondplade monteret med farvespil. Ruder på eksisterende vinduer er skiftet til thermoruder, hvor man ved altanerne har valgt helt nye, store partier for optimalt lysindfald.

Egil Rasmussen har i hele byggeperioden altid afleveret til tiden, ligesom mangler er udført rettidigt, og det afleverede resultat er til både bygherres og Egil Rasmussen store tilfredshed.

Involverede fag: tømrer (Egil Rasmussen egenproduktion), murer, VVS, ventilation, EL, blik, jord, beton, kloak, nedbryder, tag, stål, maler, anlæg, elevator.
 

Opførelsesår
1. dec. 2017 - 13. nov. 2020
Entrepriseform
Hovedentreprise
Entreprisesum
244.000.000,- ekskl. moms
Bruttoareal
71965 m2
Bygherre
Boli.nu
Arkitekt
Thomas Thomsen
Ingeniør
Rambøll