Beringsvænget afd. 5

Renoveringen af Beringsvænget afd. 5 er et projekt opdelt i to store entrepriser, en udvendig og en indvendig entreprise. Egil Rasmussen a/s har varetaget den indvendige entreprise, som også omfatter de udvendige facader/klimaskærm, hvor der bl.a. er blevet monteret nye vindues- og brystningspartier og altaner, samt en mindre tilbygning til det eksisterende fælleshus.
I forbindelse med renoveringen er antallet af boliger blevet reduceret fra 318 til 297, hvoraf 73 er blevet komplet ombygget, og de resterende 224 boliger er blevet moderniseret.
Alle 1. sals lejligheder samt enkelte 2. sals lejligheder har desuden fået etableret nye altaner.
De 73 ombyggede lejligheder er blevet indrettet med nye tekniske installationer og et separat ventilationsanlæg til hver bolig. Alt i de ombyggede boliger er helt nyt, lige fra savsmuldstapet, gulve og døre samt badeværelse, som efter renoveringen er med gulvvarme og plads til tørretumbler og vaskemaskine. Køkkeninventar samt hårde hvidevarer er dog en bygherreleverance i dette projekt.
I de 224 boliger, som er blevet moderniseret, bestod arbejdet hovedsageligt af etablering af separate ventilationsanlæg samt de efterfølgende arbejder, som omfatter etablering af nedsænket gipsloft ved selve anlægget, og malede MDF plader ved rørføringen, som kører langs væggen.
I relation til tilbygningen til fælleshuset er der i denne entreprise blevet opført nye faciliteter til varmemestrene, hvor der er lavet nye omklædnings- og badefaciliteter, samt frokoststue.
Involverede fag er tømrer (Egil Rasmussen egenproduktion), murer, VVS, ventilation, EL, blik, beton, nedbryder, stål og maler.

Opførelsesår
1. februar 2017 - 30. september 2019
Entrepriseform
Storentreprise
Bruttoareal
-
Entreprisesum
85.034.007,- ekskl. moms
Bygherre
Andelsboligforeningen Beringsgaard
Ingeniør
D.A.I.
Arkitekt
D.A.I.