Volvo Entreprenør Maskiner

Egil Rasmussen A/S har stået som totalentreprenør ved opførelsen af en ny lagerhal med tilhørende kontortilbygning, samt renovering af eksisterende administrationsbygning og etablering af parkeringspladser, og nye skydeporte med hegn omkring matriklen.
Den nyopførte hal er 170 m2 og 8 m høj, og den er opført som uopvarmet lagerhal. Taget er med ståltrapez med isolering og tagpap med 2 store ovenlys og væggene er beklædt med sinusplader. Desuden er der monteret 2 hurtigtkørende rulleporte i gavlene.
Tilbygningen på 250 m2 er opført i 2 plan, som skal huse et åbent kontormiljø med plads til 15 arbejdspladser samt toiletter og stillerum på begge plan. Bygningen er med betonelementer med søstensfacade som på eksisterende bygning. Loft med Rockfon, tæpper på gulve.
Der er opført et cykeloverdæk med plads til 9 cykler ifm. med tilbygningen. Oven på overdækket er der lavet en terrasse med glasværn, som kan tilgås fra 1. sal. Terrassen fungerer desuden som flugtvej.
Den eksisterende administration har gennemgået en totalrenovering/ombygning i tråd med tilbygningen, så også denne del fremstår som nyt. Vindfanget blev ved denne lejlighed flyttet/fornyet. Indretningen er ændret til et stort åbent kontormiljø med to møderum og stillerum i glas. Ydermere er der monteret nyt the-køkken, og også toilettet har gennemgået en renovering. På 1. sal er der etableret nyt konferencerum i glas samt renoveret to mødelokaler. Kantinen er blevet dobbelt så stor, og her er monteret et nyt Invita køkken.
Ventilationsanlægget, CTS til styring af varme/køl er fornyet. 
 

Opførelsesår
1. november 2019 - 1. juli 2020
Entrepriseform
Totalentreprise
Entreprisesum
11.000.000,- eks. moms
Bruttoareal
1000 m2
Bygherre
Volvo Entreprenør Maskiner
Arkitekt
Søren Jeppe Pedersen - DAR
Ingeniør
MOE