Skansehuset

Denne hovedentreprise omhandler opførelsen af Boli.nu's fælleshus, der med sin placering i hjertet af Skanseparken har fået navnet Skansehuset.

Skansehuset er inddelt i tre mindre bygninger og er i det daglige til stor fornøjelse for Boli.nu og de mange beboere.
Boli.nu's viceværter har fået et helt nyt værksted samt kontorbygning med gode lysforhold med både omklædning og bad, samt frokoststue og vaskeri. Fælleshuset gør med muligheden for opdeling af møde- og konferencesal bygningen multifunktionel og egnet til både store og små selskaber. Alle rum er med tilknytning til café, køkken og toiletforhold.
Atriumgården, der forbinder de tre bygninger, er udstyret med belyste planter og opholdsområde, samt en flot afproppet træterrasse udført i mahogni.

Skansehuet er lavet af præfabrikerede betonindervægge, og ydervæggene er opført i træ med klimaskærm af sort skærmtegl. Ydervæggenes øverste del samt atriumgårdens facader er opført i thermwood, der giver byggeriet en dejlig duft af træ og føles varm og indbydende.

Egil Rasmussen har i projektet haft et tæt samarbejde med både bygherre og rådgiver, og det samlede resultat har været meget tilfredsstillende for alle parter.

Involverede fag: Tømrer (egenproduktion), murer, VVS, ventilation, EL, blik, jord, beton, kloak, tag, stål, maler, anlæg.

Opførelsesår
24. sep. 2019 - 2. sep. 2020
Entrepriseform
Hovedentreprise
Bruttoareal
700,8 m2
Entreprisesum
15.332.752,- eks. moms
Bygherre
Boli.nu
Arkitekt
Thomas Thomsen
Ingeniør
Rambøll