SPG Sigtevæv ApS, Bramstedt Allé 2

For SPG Sigtevæv ApS opfører Egil Rasmussen a/s nyt domicil i Middelfart. Projektet udføres i hovedentreprise med Egil Rasmussen a/s som hovedentreprenør, med egenproduktion indenfor tømrer- og snedkerarbejde.
Projektet omfatter to sammenbyggede haller samt en administrationsbygning.
Hallerne opføres med stålspær beklædt med 240 mm Sandwichpaneler. Tag opføres med tagpaneler i 200 mm pir. isolering (højt isolerende). Desuden kan nævnes, at der monteres ledhejseporte, brandport mellem hallerne, ovenlys samt vinduer og døre i træ/alu. Den ene af hallerne er opvarmet til over 16 grader med vandborende kalifere.
Administrationsbygningen indrettes med kontorer, udstillingsområde, kantine med mulighed for opdeling med foldevæg samt toiletter og bade-/omklædningsfaciliteter. Bygningen opføres i lavenergi - her kan det fremhæves, at bygningens bærende system er i træ med stålbeklædning udvendigt og fermacell indvendigt; taget er med bjælkespær og paptag; døre og vinduer i træ/alu.
Involverede fag er: tømrer, murer, VVS, ventilation, EL, blik, jord, beton, kloak, nedbryder, tag, stål, maler og anlæg.

Opførelsesår
Dec. 2019 - dec. 2020
Entrepriseform
Hovedentreprise
Bruttoareal
4500 m2
Entreprisesum
17.000.000,- ekskl. moms
Bygherre
Spg Sigtevæv ApS
Arkitekt
Peder Fjordhauge
Ingeniør
Peder Fjordhauge