Ny forskningsstation i Svanninge Bjerge

Nyopførelse af Sandbjerggaard Forskningsstation i Svanninge Bjerge, til brug for Syddansk Universitet og Bikubenfonden.
Stationen består af forelæsningslokale/mødelokale til 40 personer, et opholds-/spiserum til 40 personer, køkken, fire laboratorier, kontor samt diverse depoter, rengøringsrum og toiletter.
Bikubenfonden har en afdeling med mødelokale, kontorer samt frokostrum. På 1. sal er indrettet med 20 værelser med eget bad - nogle af værelserne har desuden hems - og lounge område.
Der er desuden opført separat bygning med garage, depot, teknikrum, frokostrum og toiletter.
Bygninger er opført med certræs beklædning og falder således fint ind i den omgivende natur.

Opførelsesår
2015
Entrepriseform
Hovedentreprise
Størrelse i m2
1240
Entreprisesum
18.350.000 eks. moms
Bygherre
Bikubenfonden; Høbbet a/s
Arkitekt
Baks Arkitekter
Ingeniør
Rambøll a/s